Industrisömnad

Industrisömnad

 bl19 
  
bl24 

Be-Ge Baltics största affärsområde är industriell sömnad. Företaget är specialiserat på sömnad av något grövre typ av textiler som används för stolar till lastbilar, tåg, bussar, båtar, kontors- och bevakningsstolar, publik- och hörsalsstolar, rullstolar, för olika slags möbler samt andra industriartiklar.

Be-Ge Baltics symaskinspark håller hög klass med bl.a. maskiner som har dubbel- och trippel matning där man kan sy laminerade tyger, vinyl, läder och liknande grövre material. Ytterligare maskintyper är overlockmaskiner, olika 2-nåls symaskiner, pelarmaskiner, kedjesömsmaskiner, maskiner med bandkantning och andra specialanpassade maskiner av kända märken (Mauser Spezial, Pegasus, Unicorn, Dürkopp Adler, Pfaff, Juki och dyl). Företaget kan därmed erbjuda ett mycket brett sortiment av kostnadseffektiva sömnadstjänster.

Företaget har en hög produktionskapacitet som kan erbjuda allt från specialsömnad i små serier till kostnadseffektiv volymproduktion. Det är kundens behov och önskemål som avgör vilket tillverkningssätt som är bäst. Ofta handlar det om att ta fram en slutprodukt som består av många olika delar, inte bara sömnad. Alla delar som ingår i kundens lösning monteras på företaget till en färdig produkt, klar att levereras
och användas.

Genom ett nära samarbete med sömnadsskolan i Klaipeda handplockas välutbildad personal till företaget. För närvarande finns det över 44 teoretiskt och praktiskt välutbildade sömmerskor och med deras samlade kunskap kan kunden erbjudas sömnad av högsta kvalitet.

 

Site Login